Pregledna razstava Foto kluba Tržič - Zveza kulturnih organizacij Tržič
969
post-template-default,single,single-post,postid-969,single-format-standard,bridge-core-3.1.8,qode-news-3.0.6,qode-quick-links-2.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Pregledna razstava Foto kluba Tržič

Tradicionalna vsakoletna razstava članov Foto Kluba Tržič je bila letos realizirana v digitalni obliki. Še septembra je kazalo, da bo razstava lahko izvedena v Galeriji Atrij z odprtjem 29. oktobra, a je teden pred dogodkom vse padlo v vodo. Vsled tega je FKT razstavo preselili na spletno stran FKT:

S Tržiškim muzejem je vseeno dogovorjeno, da bodo dela postavljena tudi v fizični obliki, kot je bilo planirano, brž ko bodo ukrepi sproščeni. Izbor 25 razstavljenih fotografij med 57 fotografijami 19 avtorjev je opravila »domača« komisija v sestavi: Milan Malovrh, Vili Vogelnik in Stane Perko. Izbrali so najboljšo fotografijo vsakega posameznika, med njimi pa tri nagradili.

Zlato priznanje: MITJA ARH – Selfi
Srebrno priznanje: SANDRA KOŠNJEK – Popotnik
Bronasto priznanje: MIRO AŽMAN – Izhod

Trije nagrajeni in trije člani komisije imajo razstavljeni po dve fotografiji.

Na razstavi sodelujejo: Mark Per, Benjamin Goričan, Sandra Košnjek, Franci Pogačnik, Stane Perko, Pavel Loc, Stane Gortnar, Dušan Podrekar, Marjana Perkovič, Vili Vogelnik, Milan Malovrh, Mirko Kunšič, Peter Balantič, Špela Kurnik, Janez Meglič, Mitja Arh, Križaj Tomi, Marjan Kopač in Miro Ažman.