Tržič poje 2019 - Zveza kulturnih organizacij Tržič
839
post-template-default,single,single-post,postid-839,single-format-standard,bridge-core-3.1.8,qode-news-3.0.6,qode-quick-links-2.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Tržič poje 2019

Območna izpostava JSKD Tržič je v sodelovanju z Zvezo kulturnih organizacij v petek, 1. februarja, v Osnovni šoli Bistrica pripravila že 38. pevsko revijo Tržič poje – Območno srečanje odraslih pevskih zborov Tržiča.

Sodelovali so Mešani pevski zbor KUD Lom pod Storžičem in Gorščaki Združenja vojaških gornikov Slovenije (oba vodi Jože Tišler), Mešani pevski zbor Ignacij Hladnik Tržič (zborovodja je Tomaž Meglič) in ženski, moški ter mešani pevski zbor Društva upokojencev Tržič (vodi jih Stane Bitežnik). Nastopom je prisluhnil strokovni spremljevalec Gregor Klančič, ki je na podlagi slišanega pripravil nekaj priporočil zborovodjem ter predlagal zbore za udeležbo na regijskem in državnem srečanju. Z drobci iz Kuharskih bukev je prireditev v jubilejnem Vodnikovem letu povezoval David Ahačič.

Več na spletni strani Gorenjskega Glasa: http://www.gorenjskiglas.si/article/20190207/C/190209856/March