KULTURNO UMETNIŠKO DRUŠTVO PODLJUBELJ - Zveza kulturnih organizacij Tržič
618
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-618,bridge-core-3.1.3,qode-news-3.0.6,qode-quick-links-2.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,qode-portfolio-single-template-4,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

KULTURNO UMETNIŠKO DRUŠTVO PODLJUBELJ

Miha Lindav, predsednik

Sekcije
Odrasla igralska skupina
Fantje s treh bregov

T. 040-730-477
E- info@kudpodljubelj.si
Podljubelj 242, 4290 Tržič
Facebook: @KUD Podljubelj

Spletna stran: http://www.kudpodljubelj.si

Iz leta v leto vabimo k sodelovanju “Šantančnke in Šantančane”, ki imate željo sodelovati pri naših projektih. Če nič drugega, se v letu zgodi ena prireditev oziroma gledališka igra.

Poleg igralk in igralcev potrebujemo v naših vrstah še tako imenovano podporo, ki deluje v zakulisju. Primer: šepetalci vedno pridejo prav, da igra teče nemoteno. Luči, zavese, zvočni efekti – vse to potrebujemo za kvalitetno izvedbo igre. Vsekakor se lahko tu izkažejo vsi talenti okoli kostumov, izdelave scenografije in podobno.

Največ zabave doživimo na vajah. Tisti del, ki ga gledalci zamujajo iz tedna v teden. Koliko smeha! Koliko izvirnih idej!

Vabljeni v naš krog kulturnikov; da oživimo nekdaj močno kulturo v našem kraju.